Privacy policy
Last update: Jan 2021

Privacybeleid van Smart Host

Smarthost beheert de website smart-host.nl, die de Web / Game Hosting levert.

Deze pagina wordt gebruikt om websitebezoekers te informeren over ons beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van persoonlijke informatie als iemand besluit om onze Hosting, te gebruiken.

Als u ervoor kiest om onze Hosting te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in verband met dit beleid. De persoonlijke informatie die we verzamelen, wordt gebruikt voor het leveren en verbeteren van de service. We zullen uw informatie met niemand gebruiken of delen, behalve zoals beschreven in dit privacybeleid.

Verzameling en gebruik van informatie

Voor een betere ervaring tijdens het gebruik van onze hosting, kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken, inclusief maar niet beperkt tot uw naam, telefoonnummer en adres. De informatie die we verzamelen, wordt gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren. Log gegevens

We willen u informeren dat wanneer u onze website bezoekt, we informatie verzamelen die uw browser naar ons verzendt, de zogenaamde loggegevens. Deze loggegevens kunnen informatie bevatten zoals het Internet Protocol ("IP") -adres van uw computer, browserversie, pagina's van onze website die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina's is doorgebracht en andere statistieken.

Disclaimer

We waarderen uw vertrouwen in het verstrekken van uw persoonlijke gegevens, daarom streven we ernaar om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om deze te beschermen. Maar vergeet niet dat geen enkele verzendmethode via internet of elektronische opslag 100% veilig en betrouwbaar is en dat we de absolute veiligheid ervan niet kunnen garanderen.

Links naar andere sites

Onze service kan links naar andere sites bevatten. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar die site geleid. Merk op dat deze externe sites niet door ons worden beheerd. Daarom raden we u ten zeerste aan om het privacybeleid van deze websites te lezen. We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of services van derden.

Privacy van kinderen

Onze Services zijn niet bedoeld voor personen jonger dan 13 jaar. We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van kinderen jonger dan 13 jaar. In het geval we ontdekken dat een kind jonger dan 13 jaar ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, verwijderen we deze onmiddellijk van onze servers. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw kind ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, neem dan contact met ons op zodat we de nodige maatregelen kunnen nemen.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Daarom raden we u aan om deze pagina regelmatig te bekijken op eventuele wijzigingen. We zullen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen. Deze wijzigingen zijn onmiddellijk van kracht nadat ze op deze pagina zijn geplaatst.

Neem contact met ons op

Als u vragen of suggesties heeft over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via livechat, tickets of stuur een mail naar [email protected]